PVC Дограма

През последното десетилетие остъкляването на жилища с PVC дограма се наложи като обичайна практика. И това не е случайно, защото прозоречните системи от поливинилхлорид не поддържат горене и не се плашат от студ и от вода.

Основната характеристика на PVC дограмата е високата топлозащита. Освен това е много лесна за поддръжка. Тя е ветроустойчива, издръжлива на климатични промени, защитена е от UV лъчение, цветовете са дълготрайни.

„ТЕОХАРОВ” ЕООД Ви препоръчва жилищното остъкляване да бъде с PVC прозоречни системи. Нашият асортимент е всеобхватен, което гарантира задоволяване на желанията на всички клиенти. Основно работим с немската марка профили KBE, които предлагат 5 и 6 камерни системи. Другите PVC профили, които ще намерите при нас са ЕТЕМ (4 и 5 камерни), Viva Plast (3, 4 и 5 камерни) и Hammer (4 и 6 камерни), като и трите марки се произвеждат на територията на България. Подробна информация за всяка една профилна система, може да намерите в секцията ПРОДУКТИ или като се свържете с нашите консултанти.

Друга важна характеристика на PVC профилите е възможността за изработка на различни по форма конструкции - кръгли, квадратни, яйцевидни, сводести и много други.

Освен стандартният бял цвят се предлагат други цветове, както и дървесни декори, които са много добра имитация на дърво. При избора на дървесен декор си спестявате необходимостта от периодично лакиране и ежегодна поддръжка на старата дървена дограма. Усилващите метални профили, които се вграждат в PVC профилите, Ви гарантират перфектно представяне по време на експлоатацията.