Продукти

В продължение на 24 години ние се стремим да удовлетворяваме клиентите си не само с качеството на нашите изделия, но и с многообразието им. Ето защо при нас ще намерите пълната гама от продукти, обединени с думата "дограма", а и не само.

PVC дограма

PVC дограма

През последното десетилетие остъкляването на жилища с PVC дограма се наложи като обичайна практика.

Подробна информация за предлаганите видове PVC профили, както и техните характеристики може да намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

 

Алуминиева дограма

Aлуминиева дограмаАлуминиевата дограма е подходяща за остъкляване на тераси, магазини, входни помещения и др.

Подробна информация за предлаганите видове алуминиеви профилни системи, както и техните основни характеристики може да намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

 

Изделия от стъкло

Изделия от стъклоСтъклото е материал, който ни обгражда от всякъде. То намира приложение в производството на прозорци и врати, стъклени паравани, душ-кабини, плъзгащи врати, врати тип "Хармоника", парапети и т.н.

Подробна информация за приложението на стъклото може да намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

 

Кепенци

Кепенци

Въпреки че в България кепенците /капаците/ не са много разпространени, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на този продукт, тъй като той е естетически издържан и ще придаде средиземноморски вид на Вашата фасада. Те са идеално слънцезащитно решение.

Подробна информация за кепенците /капаци/, може да намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

 

Etalbond

EtalbondМатериалът Etalbond е технологично иновационен продукт, който се използва за създаване на уникални архитектурни проекти.

Той е изключително подходящ за облицоване на обществени сгради, училища, хотели, болници, административни сгради и др.

Подробна информация ще намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

 

Окачени фасади

Окачени фасадиСистемите за окачени фасади на ЕТЕМ са най-елегантните решения на българския пазар. Те са изключително надеждни и са предпочитани за мащабни архитектурни проекти.

Най-често намират приложение като покритие на административни сгради, летища, хотели, търговски центрове, молове и др.

Подробна информация - меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

Покривни прозорци

Покривни прозорциПокривните прозорци Roto  са идеалното решение за Вашия покрив. С многообразието от предлагани модели и размери всеки клиент би намерил своя прозорец. Качеството им се гарантира с 15 годишна гаранция.

Подробна информация за предлаганите модели и размери, както и цени, ще намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.

 

Аксесоари

АксесоариВ този раздел може да се запознаете по-подробно с всички допълнения към Вашата нова дограма. Това са качественият немски обков, комарниците, външните ролетни щори, вътрешните хоризонтални и вертикални щори, както и вътрешни и външни подпрозоречни первази.

Допълнителна информация за всеки един от изброените аксесоари може да намерите в меню ПРОДУКТИ /в дясно/.