Etalbond

Etalbond,FasadaТова е иновативен материал, които се използва за създаване на един по-красив архитектурен дизайн на сградите. Визията и гъвкавостта на Etalbond го превърна в оптимално решение за външни и вътрешни облицовки. Той е твърд, лек и устойчив. Притежава отлични изолационни характеристики. Лесното му оформяне го прави подходящ за всякакъв тип архитектурни решения.


EtalbondМожем да облицоваме Вашата административна сграда, хотел, търговски център, жилищна кооперация, болница, ресторант и много други обекти.

Предимствата на Etalbond са висока твърдост, ниско тегло, изключителна UV защита, не корозира, екологичен продукт, бързо поставяне, лесна поддръжка, устойчив на киселини, основи и соли, атрактивен външен вид, устойчивост на неблагоприятни климатични условия, както и високите изолационни качества.


Fasada,EtalbondEtalbond е алуминиев композитен материал тип сандвич, състоящ се от нетоксична основа от полиетилен, двустранно слепена с фини листове алуминий от двете страни. Свързването на листовете алуминий с основата се осъществява чрез едновременното прилагане на механични и химични методи при висока температура. Като резултат от производствения процес се получава здрав и изключително устойчив лист композитен панел. Общата дебелина е между 2 и 5 мм. Освен с устойчивостта и лесният си монтаж, Etalbond® е изключително привлекателен за архитекти и проектанти заради богатата гама на предлаганите цветове. Предлагат се уникални решения, имитиращи естествения алуминий, множество дървесни имитации, имитации на камък и мрамор, както и променящи цвета си в зависимост от слънчевата светлина /хамелеон/ композитни панели. Модерна тенденция в последните години са неутралните метални нюанси, наподобяващи естествения вид на алуминия. Etalbond е достъпен в осем метални нюанса на сивото - от най-блестящото и светло сиво до най-тъмното. Покритието се тества според ECCA.