Плащане след приета оферта

Плащане в брой

Плащането в брой във фирмения ни офис е традиционния начин на заплащане на Вашата нова дограма. То се извършва с авансово плащане на 50% от Вашата крайна цена, а останалите 50% се заплащат след приключване на монтажните дейности.

Плащане по банков път

А ако желаете да платите по банков път, е нужно след като имате изготвена крайната стойност на Вашата поръчка, да Ви издадем фактура, за да може да заплатите чрез превод в нашите фирмени сметки.

Потребителски стоков кредит

След като изготвим крайната цена за Вашата нова дограма, Вие може да кандидатствате в нашия фирмен офис за Потребителски Стоков Кредит от „УниКредит Кънсюмър Файненсинг”. Одобрението става за 15 минути и необходимите за целта документи са само личната Ви карта. Този потребителски кредит се характеризира с достъпни, малки, месечни вноски, които са фиксирани за целия периода на кредита и не се променят. Няма скрити такси и комисионни и при плащане на каса във всеки клон на УниКредит Булбанк не се налага да попълвате платежни документи и не Ви се удържа традиционната банкова такса (обикновенно таксата е 2 лева за вноска).

  • Размер на кредита – от 150 лева до 50 000 лева
  • Срок на кредита – до 5 години
  • Равни месечни вноски

Кредит енергийна ефективност

Програмата REECL Ви предоставя възможност да се възползвате от предимствата на енергийната ефективност и да получите целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ чрез мрежата на българските търговски банки.

При спазване на правилата и условията на Програмата REECL, кредитополучателите могат да получат безвъзмездна помощ в размер на 20% от главницата на кредита за доставка и монтаж на енергийноефективна дограма, които се изпълняват като индивидуален проект, като максималният размер на безвъзмездната помощ е 1300 евро.

Нужно е да Ви изготвим типова оферта по програмата, с която да кандидатствате в избраната от Вас банка.