Немско качество за Вашите прозорци

KBE

KBE е една от водещите марки профили за пластмасови прозорци.Основанa е през 1980 година като Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik (Производство на пластмаси за строителството и електротехниката) - накратко КВЕ.

Тя се произвежда в завода на KBE Fenstersysteme в Берлин и като оторизиран български производител ни се доставя директно в нашата складова и производствена база.

Богатият асортимент от прозоречни системи могат да задоволяват всякакви технически параметри. Системите, които предлагаме с марката KBE са:

KBE

KBE 70CL

KBE 70CL

Не бива да правите компромис при избора си на прозорци. Безопасността и комфорта са максимите на днешните стандарти за живот. Прозорците KBE 70CL предлагат решения с добавена стойност. CL означава "Classic Look" (Класически вид).

5 камерната технология и 70мм монтажна ширина постигат осезаема топлоизолация (Коефициент на топлопреминаване Uf=1.3 W/(m2K)). Също така може да се монтира шумоизолационен стъклопакет, който поглъща по-добре шума отвън (стойности на звукоизолация до 45dB).

Системата се е доказала с годините и може да бъде остъклена с двоен или троен стъклопакет. Важен детайл при тази прозоречна система, е че профилите са с фабрично екструдирани PCE уплътнители.

При производството на бели прозорци и врати, ние поставяне 1.5мм метално усилване във вътрешността на профила, а за цветните - 2мм метално усилване задължително.

Вашите прозорци и врати могат да бъдат произведени със секюрити обков, който предлага значителна защита срещу насилствено влизане.

Многообразието от цветове и дървесни декори Ви позволява да придадете на фасадата си желания вид.

KBE Fenstersysteme разполага с 46 цветови предложения.

KBE 70CL

KBE 88

KBE 88 е системата за прозорци и врати на бъдещето.Тя поставя нови стандарти за качество, топлоизолация, надеждност и дизайн.

Характеризира се като иновативна, високоизолационна 7-камерна система със средно уплътнение и има 88мм монтажна ширина. Дори остъклена с 48мм троен стъклопакет се постигат топлоизолационни стойности за пасивни къщи. И има възможност да се остъкли с до 58мм стъклопакети.

Централно поставяне на металното усилване за високо ниво на стабилност.

7-камерният профил позволява производството на големи прозорци, витрини и врати. Тънките профилни линии позволяват навлизане на най-голямото количество светлина и високи печалби от слънчева енергия.

KBE 88

Вашите прозорци и врати могат да бъдат произведени със секюрити обков, който предлага значителна защита срещу насилствено влизане.

Многообразието от цветове и дървесни декори Ви позволява да придадете на фасадата си желания вид. KBE Fenstersysteme разполага с 46 цветови предложения.