Покривни прозорци

Покривни прозорци

Прозорците Roto са брандирани със знака "Made in Germany" и отговарят на най-високо немско качество. Произведени от първокласни материали и технологии, те се характеризират с трайност, устойчивост на износване и тествани в съответствие със стандартите на DIN.

roof-windows-germany

Затова и Roto дават най-голямата гаранция за покривни прозорци - 15 години.

Продуктите Roto могат да бъдат открити в над 500 милиона фасади и прозорци в цял свят – и това не е случайност

Освен модерен дизайн и оптимална интеграция с покрива, покривните прозорци Roto съчетават функционалност, комфорт и безопасност. Удобството и лесната работа са осигурени от интелигентното управление на прозореца и аксесоарите, както и от възможността за лесно почистване. Roto е единственият прозорец, който може да се отваря, когато е с монтиран комарник.

roof-windows-4

Всички покривни прозорци Roto притежават поне трети клас на безопасност, което е потвърдено от редица тестове, а стъклопакетите им са допълнително подсилени. Roto е прозореца с най-добра топлопроводимост в света - Uw=0.84 W/m2K, а модел R4 е единственият прозорец със средна ос на въртене, който се предлага с 3-точково заключване и Uw=1.3W/m2K

roof-windows-1

Грижата за околната среда е лична мисия за Roto. Затова прозорците от PVC се състоят на хомогенен материал с фиксирана чрез винт стоманена армировка. По този начин материалът може лесно да се рециклира и подава обратно в производствения цикъл. За да гарантират най-високите стандарти при опазване на околната среда, Roto си сътрудничат с най-модерния съвременен завод за рециклиране на PVC дограма в световен мащаб. Всички покривни прозорци от дървен материал са с безкомпромисно качество, а дървесината за тяхното производство идва от ресурси от залесяване.

Може да намерите следните видове прозорци:

  • WDF R8 Designo H/K – Прозорец с висока ос

  • WDF R6 Designo H/K – Въртящ се прозорец RotoTronic

  • WDF R7 Designo H/K – Прозорец с висока ос

  • WDF R4 Designo H/K – Въртящ се прозорец

  • WDT R4 Designo H/K – Въртящ се прозорец RotoTronic

  • WRA R5 Designo H/K – Димоотводен прозорец

  • WDA R3 Designo H/K – Капандури за покрив

  • WSA R8 Designo H/K – Аварийни капандури